Vijverpompje.com De beste vijverpomp voor de laagste prijs.

Op onze site vertellen we meer over diverse energiezuinige vijverpompen.

Vijverpomp aansluiten/monteren

Verlijmbare zuig/pers vijverslang

Deze soepele en sterke spa flex vijverslang is voor diverse toepassingen bruikbaar. Zo wordt spa flex gebruikt om vijverpompen trillingsvrij aan te sluiten. Er wordt dan voor en achter de vijverpomp een stuk van ca. 0,5 meter spa flex rond 50 aangebracht. Hierdoor worden de eventuele trillingen die door de vijverpomp veroorzaakt worden geabsorbeerd. De trilling wordt dus niet doorgegeven aan de omgeving en zo krijgt  men een beter milieu voor onze vijverbewoners .

 

 

 

Let op !!! geef bij uw bestelling aan op welke vijverpomp (of vijverpomp aansluiting) de spa flex vijverslang word aangesloten zodat wij passend pvc mee kunnen leveren van vijverpomp naar pvc 50 mm.

vijverslang bestellen? kijk op: www.daru-koi.com

Ook wordt de pond flex/ spa flex toegepast bij moeilijk verlijmbare gedeelten pvc leiding en als er geen oplossing is om pvc leidingen met de gebruikelijke pvc hulpstukken aan te sluiten.

De spa flex vijverslang rond 50 is dus een veel toegepaste vijverslang .

De spa flex vijverslang is makkelijk te verlijmen in een pvc hoge druk mof rond 50. Bijgevoegd vindt u de juiste pvc moffen welke perfect op de vijverslang verlijmbaar zijn. Ook de juiste hoge druk licht opvulbare pvc lijm hebben we vermeld. Zo weet u zeker dat alles perfect op elkaar is afgestemd.

Kortom: spa flex is makkelijk, spa flex is vijverbewonervriendelijk, spa flex biedt een simpele oplossing, is flexibel, sterk en veelzijdig.

Afmetingen vijverslang spa flex met een buitendiameter van 50 mm en een binnendiameter van  42 mm. De wanddikte is 4 mm en grijs van kleur. Zowel de buiten als binnenmantel is glad. De buigradius van deze slang bedraagt 20 cm (200 mm).

Voor meer informatie zie foto.